Hem / Front / Kvalitetsarbete med Årshjulet

Kvalitetsarbete med Årshjulet

Att arbeta med kvalité och ledningssystem

 

Gemensamt för alla företagen i Spira är att vi väljer att fortsätta satsa på att arbeta med kvalité och därmed också utbildning. Vi vill inte bli ”brevlådeföretag” utan arbetar för att kunna ha kvar närheten till uppdragsgivaren och leda våra arbetsteam. Vårt mål är att lära av varandra och att arbeta målinriktat med att göra vårt arbete skalbart/duplicerbart. Vad innebär det? Jo, det du lär av oss och nätverket skall du kunna ta med dig hem till det egna företaget och inte bara applicera där, utan också lära dina tjänstemän eller teamsamordnare – så att de i sin tur kan lära vidare ut i arbetsteamen.
Är du intresserad av att veta hur nätverket skall arbeta med kvalité? Hur skall man hinna med det och finns det nån bra plan?

Hör av dig till oss eller anmäl dig på en av infoträffarna!

 

 

Titta också på

Informationsdag – Spira 18/5 Stockholm

Välkommen på Spira Informationsträff den 18 maj i Stockholm City Välkommen på en varierad dag med både …