Hem / Front / Första informationsdagen med Spira

Första informationsdagen med Spira

Vi åkte till Öland med förväntan och spänning på vad det hela skulle gå ut på

 

Susanne-asalid
Susanne Bergström

Anledningen till att vi åkte var att vi tror på ett samarbete mellan assistansbolag, det kommer nog bli ett måste för oss små företag. Vi känner också att vi fått en väldigt bra kontakt med er sedan tidigare och det har känts toppenbra med det stödet.

Vi har under hela detta året känt en stor sorg och tyngd över att hela LSS håller på att nedmonteras och alla negativa skriverier om assistansbolag.

Så, det var med förväntan och spänning som vi närmade oss Öland och denna träffen, vi kände genast värme i mellan alla företagen som var på träffen och att alla andra också känner samma oro och frustration som vi känt under det sista året.

Vi tog med oss en härlig värme ifrån våra dagar på Öland, men också frågetecken på vad detta skulle kunna mynna ut i, det fick vi ingen klarhet i under dessa dagar, därför såg vi fram emot när vi skulle få nästa besök av Stina och Ola. Vår förhoppning var då att det de skulle bringa lite klarhet i hur och vad samarbetet skulle kunna bli.

Vi väntar nu på kickoffen och nu känns det lite hoppfullare om att det ska kunna gå att driva assistansbolaget vidare trots allt negativt.

Spira har ingett hopp!

 

Varma hälsningar!

Susanne Bergström
Verksamhetschef
Åsalid Assistans

 

 

Titta också på

Informationsdag – Spira 18/5 Stockholm

Välkommen på Spira Informationsträff den 18 maj i Stockholm City Välkommen på en varierad dag med både …