Hem / Front / Informationsdag – Spira 18/5 Stockholm

Informationsdag – Spira 18/5 Stockholm

Välkommen på Spira Informationsträff den 18 maj i Stockholm City

Välkommen på en varierad dag med både information och utbildning. Fm-fika, lunch, em-fika och tvårätters middag. En heldag som avslutas med trevlig kväll tillsammans!  Vi bor och konfererar på fantastiska Hotel Drottning Kristina på Stureplan.

 

Vad har du och ditt företag för behov? Du kan känna dig trygg med att det finns en plats i Spira för alla. Här träffas vi och nätverkar, delar erfarenheter och skapar marknadsarena i ett påverkansarbete. Har du mer praktiska behov av system, program och utbildningar så har vi tack vare att vi är flera – kunnat skapa goda möjligheter till besparingar, kvalité och effektivitet. Vi bjuder på konferens och mat, du står för resa och boende.

Hör av dig om du är intresserad!
Intresseanmälan

Med vänlig hälsning, Carina och Christer Ryder.

 

 

Titta också på

Första utbildningen i Gränna!

  Äntligen är vi igång! De första bolagen har varit på sin Spira Startup i …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *