Hem / Front / Spiraträffen på Öland 7-8 juni 2017

Spiraträffen på Öland 7-8 juni 2017

Vilka dagar!

Spiragruppen har haft sin andra stora Spiraträff, denna gång på Öland i sol och vind-väder.
Underbart engagerade assistansanordnare som med en härlig spira-glädje har deltagit i föreläsningar, vårt påverkansarbete, diskuterat vision och värde och lärt av och om varandra. Vi kommer göra skillnad och göra allt vi kan för att bevara rätten till valfrihet i den personliga assistansen ??

Det är mäktigt så här efteråt när man reflekterar tillbaka över de senaste två dygnen. Vi är på god väg att bygga nånting fantastiskt och helt unikt och vi är redan många som delar vår vision – ca 2000 medarbetare har Spiras samverkanspartners tillsammans ❗️

Vi är tacksamma över gemenskapen ni slösat på vår arena – det är ni tillsammans som skapar all den glädje som syns på bilderna ❤️ vi längtar tills vi ses igen. Stora kramar från Carina, Lisa, Ola, Peter, Anette, Christer och Stina

Framtida Assistans, Max Assistans, Ekens Assistans, Strandbergs personlig assistans, 4 Andi, Björka Assistans, Assistanspoolen och Hemassistans i Varberg. Hälsning till iKi Assistans, ej på plats

 

Titta också på

Första utbildningen i Gränna!

  Äntligen är vi igång! De första bolagen har varit på sin Spira Startup i …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *